top of page

KATTENWOONKAMERS

EN 

KATTENTUINEN

Het kattengedeelte is momenteel nog onder constructie.

Neem voor meer info contact met ons op.

Ons kattengedeelte bestaat uit 4 verschillende ruimtes, waaronder 2 prachtige ruime kattenwoonkamers met een warme huiselijke sfeer, ook is er een ruimte waarin de individuele katten gehuisvest worden en tot slot hebben we enkele kamers waarin één kattenhuishouden kan verblijven. Daarnaast beschikken we ook nog eens over meerdere avontuurlijke kattentuinen om lekker in te ravotten of heerlijk uitgestrekt te liggen in het zonnetje!

 

De kattenwoonkamer voor speelse of jonge katten

Het leven van een speelse of jonge kat draait om uitdaging, ze willen op avontuur en het liefste in iedere openstaande kast of la kruipen. Met het huiskamer idee kunnen we hier natuurlijk heerlijk op in spelen. De katten hebben enorm veel klim mogelijkheden en als ze even naar buiten willen, kunnen ze heerlijk op avontuur in een van de grote kattentuinen. 

Om de kwaliteit van het pension te waarborgen, slaapt iedere kat 's nachts in haar eigen verblijf. Hierdoor krijgt uw kat een eigen vertrouwde plek met een mandje wat alleen van hem of haar is. Dit is tegelijkertijd een mooie manier om een goed beeld te krijgen van uw kat en zijn of haar gezondheid. 

De kattenwoonkamer voor rustigere of oudere katten

Katten die wat rustiger of ouder zijn hebben natuurlijk andere behoeftes. Deze woonkamer hebben we hier speciaal op aangepast, door het verblijf onder andere van extra veel lage ligplaatsen te voorzien. Met meer dan genoeg warme mandjes kan iedere kat zijn eigen plekje vinden, waar hij of zij zich even lekker comfortabel kan terug trekken. Ook deze katten slapen 's nachts ieder in hun eigen verblijf, waardoor eventuele bijzonderheden al vroeg opgemerkt kunnen worden.

De kattenkamer voor een kattenhuishouden

Naast de bezige bijtjes zijn er natuurlijk ook katten die niet zitten te wachten op andere kattenhuishoudens. En dat is de reden dat we meerdere kamers hebben gecreëerd voor de pensiongasten van één huishouden.

Individuele verblijven

Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat iedere kat het even leuk vind om bij andere katten hun vakantie te vieren, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat er een medische reden achter zit. Daarom vinden wij het belangrijk om alle opties te kunnen bieden, zodat onze pensiongasten een eigen verblijf krijgen aangepast op hun behoeftes. Deze verblijven staan in verbindingen met een avontuurlijke tuin, indien dit gewenst is.

De kattentuinen

Deze tuinen zijn gelegen aan de westkant van het pension, dit betekent dat onze pensiongasten zomers kunnen genieten van het heerlijke weer, zonder een felle zon gericht op het buitenverblijf. Uw kat zal uiteraard beschermd zijn tegen alles weersinvloeden. Iedere kattentuin aangepast aan haar pensiongasten, met veel uitdaging en bovendien heerlijke ligplekjes, zodat ook uw kat heerlijke tot rust kan komen terwijl u van uw vakantie geniet.

bottom of page