top of page

DAGOPVANG

U bent op zoek naar een heerlijk dagje uit voor uw hond terwijl u van huis bent? Wij verwelkomen uw viervoeter met veel plezier die dag. Naast ons dierenpension bieden wij namelijk ook dagopvang aan. Een onvergetelijke dag voor uw viervoeter vol met plezier, liefde en speelmaatjes. Daarnaast zijn onze speelweides enorm divers waardoor het buitenspelen een heerlijk avontuur blijft!

Hoe ziet een dag bij onze opvang eruit?

Heerlijk buiten spelen en ravotten in de speelweides, goed uitrusten en verwend worden met een overdosis aan liefde, dat hoort er natuurlijk ook bij. En wanneer u uw trouwe  viervoeter weer op komt halen is hij heerlijk uitgerust en voldaan. Kortom, een heerlijk zorgeloos dagje uit niet alleen voor u, maar ook voor uw trouwe viervoeter.

Mocht uw hond niet met andere honden overweg kunnen, dan is dit geen probleem. Uw hond krijgt zijn eigen speelweide waar hij heerlijk kan ravotten en zorgeloos kan spelen met de verzorgers.

 

Wij bieden u de volgende mogelijkheid

U kunt uw hond brengen en halen binnen de volgende tijden:

Maandag tot en met vrijdag

  • Brengen in de ochtend      6.30 –  8.00 uur

  • Halen in de namiddag     16.30 – 18.30 uur

Indien de hond niet opgehaald is voor 18.30 zijn wij helaas genoodzaakt om de hond te laten overnachten op kosten voor de eigenaar. De totale kosten bedragen dan 1 x dagopvang en 1 x pension kosten.

 

Dagopvang is alleen mogelijk op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bent u opzoek naar een plek voor uw hond in het weekend dan vragen wij u een reservering te maken bij ons dierenpension.

Goed om te weten..

Verdiend uw hond ook z'n heerlijk dagje uit? Wilt u er dan rekening mee houden dat hij of zij juist geënt is en deze entingen nog niet verlopen zijn. Wij vragen u om het vaccinatieboekje of paspoort mee te nemen bij het eerste bezoek.

 

Daarnaast is het ook belangrijk om het ontvlooien en ontwormen regelmatig uit te voeren, onze voorkeur gaat ernaar uit om dit enkele dagen te doen voor de brengdatum. Niet alleen uit belang voor uw viervoeter, maar ook uit belang voor de andere honden.

Indien wij vlooien constateren bij uw hond of kat zal uw dier ontvlooid worden, de kosten hiervan zijn voor de eigenaar.

bottom of page