top of page

Luxe Hondenhotel

Als u op vakantie gaat of een dagje uit kunt u uw hond(en) niet altijd meenemen,

ook als u afwezig bent vanwege een ziekenhuisopname of zakenreis heeft uw dier de juiste verzorging en liefde nodig. Wij nemen deze zorgen graag van u over, waardoor u met een gerust hart op reis kunt. Tijdens het verblijf kan uw hond heerlijk ravotten met soortgenoten en uw kat op avontuur in een van onze prachtige kattentuinen.

 

We zullen ervoor zorgen dat Dier & Vriend Venhorst als een tweede thuis zal voelen, want dat is waar ons pension omdraait.

Foto's en video's van uw huisdier op facebook

Wat moeten we tegenwoordig toch zonder social media? Voor ons een perfecte manier om alle nieuwsgierige baasjes een indruk te kunnen geven van de tijd dat hun geliefde huisdier bij ons op vakantie is. Wij zullen onze best doen om uw huisdier op camera te krijgen en online te posten. U kunt ons volgen op facebook voor foto en video updates.

Goed om te weten..

Verdiend uw hond of kat ook een heerlijke vakantie? Wilt u er dan rekening mee houden dat hij of zij juist geënt is en deze entingen nog niet verlopen zijn. Ook vragen wij u om het vaccinatieboekje of paspoort mee te nemen, deze moeten wij namelijk kunnen laten zien als er inspectie komt.

 

Daarnaast is het ook belangrijk om het ontvlooien en ontwormen regelmatig uit te voeren, onze voorkeur gaat uit naar enkele dagen voor de brengdatum. Niet alleen uit belang voor uw viervoeter, maar ook uit belang voor de andere pensiongasten.

 

Indien wij vlooien constateren bij uw hond of kat zal uw dier ontvlooid worden, de kosten hiervan zijn voor de eigenaar.
 

bottom of page