top of page

HONDEN

Dier & Vriend Venhorst beschikt over ruime binnenverblijven voor haar pensiongasten. De verblijven zijn in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm, dit komt omdat de verblijven zijn voorzien van gedeeltelijke vloerverwarming, luchtverversing en een mand om heerlijk uitgestrekt in te kunnen liggen.

In de loop der jaren zijn er verschillende rassen ontstaan met ieder hun eigen kenmerken en behoeftes. Jong of oud, ras of geen ras, geen een hond is hetzelfde en daarom vinden wij het belangrijk om iedere pensiongast van een eigen verzorgingsplan te voorzien. Het verzorgingsplan bestaat niet alleen uit de verzorging van de vacht en de voeding, het draait om specifieke aspecten die vragen om extra aandacht. Hierbij kunnen we onder andere denken aan bepaalde angsten, ouderdomskwaaltjes of medische problemen. 

Pensiongasten die extra zorg nodig hebben verwelkomen wij graag in ons pension! Dankzij een achtergrond aan veterinaire kennis kunnen wij uw viervoeter een gepaste verzorging op maat aanbieden en weten we met welke aspecten we extra rekening moeten houden. Heeft uw hond bijzondere zorg nodig, dan horen we dat graag. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we aan alle aspecten aandacht besteden om het verblijf van uw trouwe viervoeter tot in de puntjes te kunnen verzorgen.

bottom of page