top of page

EXTRA SERVICE

Haal- en brengservice

Wij begrijpen dat niet iedere eigenaar de mogelijkheid heeft om zijn of haar dier te brengen en/of halen. Hierbij helpen wij u graag een handje.

Dieren & Vriend Venhorst beschikt over een bedrijfsbus met op maat gemaakte autokennels, waarin uw dier op een veilige manier vervoerd zal worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Kennismaking / bezichtiging

 

Wanneer u overweegt om uw geliefde hond of kat bij ons onder te brengen, nodigen wij u graag uit voor een kennismaking en rondleiding in ons dierenpension. Wij vinden het namelijk belangrijk dat niet alleen onze pensiongast een fijn gevoel heeft tijdens zijn of haar verblijf, maar ook de eigenaar.

Tijdens de kennismaking en rondleiding zullen wij u voorzien van alle informatie over het verblijf in ons pension en heeft u de mogelijkheid vragen te stellen onder het genot van een kopje koffie.


Wij nemen graag de tijd voor u, daarom verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen, dan kunnen wij de kennismaking inplannen.

Wassen

 

Als extra optie kunt u ervoor kiezen om u hond of kat heerlijk te laten wassen tijdens zijn of haar verblijf in ons pension. Voor ons dierenpension geldt uiteraard de regel dat onze pensiongasten net zo schoon mee naar huis gaat zoals hij of zij gekomen is. Wilt u toch dat uw dier nog lekker gewassen wordt, voordat hij of zij naar huis gaat? Geen probleem, dit doen wij met alle plezier! De kosten hiervan zijn afhankelijk van vachtsoort en grote van uw dier, deze optie kunt u zien en selecteren tijdens uw online reservering.

 

bottom of page