top of page

VERBLJF &

SPEELWEIDE

De verblijven

Dier & Vriend Venhorst beschikt over ruime binnenverblijven voor haar pensiongasten. De verblijven zijn in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm, dit komt omdat de verblijven zijn voorzien van gedeeltelijke vloerverwarming, luchtverversing en een mand om heerlijk uitgestrekt in te kunnen liggen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen mand of kleed mee te nemen. Helaas kunnen wij u niet garanderen dat deze ook weer heel mee naar huis gaat, mogelijke schade wordt door ons niet vergoedt.

 

Wij willen u graag attenderen dat wij alleen kunststof manden of stoffen manden aannemen die uitwasbaar zijn en geen piepschuimballetjes bevatten. Dit in verband met hygiëne en veiligheid.

Afhankelijk van uw hond verblijft hij met of zonder een maatje. Dit gaan we samen bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.

Wilt u toch de geur van thuis met uw hond mee geven?

Onze tip is om een aantal dagen of weken, voordat u de hond brengt, een oud deken of oude handdoek bij hem of haar in de mand te leggen, zodat de geur hierin trekt en deze met uw hond mee kan tijdens het verblijf in ons pension. Zo krijgt uw hond zijn eigen plekje met zijn of haar vertrouwde geur.

De speelweides

Ons pension beschikt over meerdere verschillende speelweides met ieder zijn eigen avontuur. Een van deze speelweides is volledig voorzien van kunstgras, hierdoor kunnen alle honden toch heerlijk naar buiten terwijl het slecht weer is.

Wij vinden persoonlijk contact met onze pensiongasten van groot belang,

daarom worden alle honden aangelijnd naar de speelweide gebracht.

Op deze manier hebben wij het belangrijke een op een contact, wat zorgt voor een persoonlijke band met uw hond en tegelijkertijd een mooi moment om de gezondheid te controleren.

De groepen waarin de honden buitenspelen worden met zorg samengesteld en gebaseerd op leeftijd, formaat en karakter. En zo vindt iedere hond een heerlijk speelmaatje om mee op avontuur te gaan of om heerlijk mee te rollen in het gras.

Tijdens het buitenspelen worden alle honden geobserveerd, wordt er met ze gespeeld en krijgen ze een overdosis aan liefde.

 

Ook honden die zich minder of niet sociaal gedragen naar andere honden zijn van harte welkom, voor deze honden hebben we speciale speelweides, waardoor ze evenveel speeltijd krijgen als de andere pensiongasten.

bottom of page