top of page

RESERVEREN

Deelnemende voorwaarden.

Wij hanteren de algemene voorwaarden van Dibevo en vragen u deze door te nemen alvorens u reserveert. Indien een reservering geannuleerd wordt zullen de algemene voorwaarden hierbij van toepassing zijn en daarnaast berekenen wij €15,- annuleringskosten.

Uw eigen account

Met dank aan ons moderne reserveringssysteem heeft u de mogelijkheid om met uw persoonlijke account direct in onze agenda te kijken of er nog plek is in de periode dat u graag wilt boeken. Daarnaast heeft u een fijn overzicht van uw bestaande reserveringen en persoonlijke gegevens van u en uw huisdieren.

Account aanmaken

Voordat u een account aanmaakt moet u telefonisch contact opnemen met ons. Wij vinden het namelijk belangrijk om alvorens kennis te maken en daarbij te kijken of uw hond bij ons pension past en u er zelf uiteraard een goed gevoel bij heeft. Indien u er een goed gevoel bij heeft maken we samen uw account aan en zorgen we dat alle gegevens compleet zijn.

Let op!

Wanneer u zonder toestemming een account aanmaakt zal de reservering niet in behandeling worden genomen en zal hier €15,- administratiekosten voor gerekend worden.

Belangrijk eerst bovenstaande te lezen alvorens u registreert, alvast bedankt.

bottom of page