top of page

VOEDING HOND

Onze voeding, Royal Canin

Onze pensiongasten krijgen Royal Canin, een hoogwaardige voeding met een constante kwaliteit. Het krijgen van de juiste voeding is van groot belang voor uw hond, met name in een periode waarbij hij in een andere omgeving is en over gaat op een ander merk voer. Het is belangrijk om deze overgang van voer zo goed mogelijk te laten lopen, de brokken van Royal Canin helpen hier een handje bij.

Speciaal dieet

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw hond een speciaal dieet volgt, hier houden we dan ook graag rekening mee. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u dit aangeven tijdens de online reservering. Wanneer uw hond geen speciaal dieet volgt, maar u toch graag zijn of haar eigen brok meegeeft is dit geen probleem. Het mee nemen van eigen voer heeft geen invloed op onze geldende tarieven.

Tijdens het ontmoetingsgesprek zullen wij onder andere het voerschema voor uw hond bespreken.

Vers vlees (diepvries)

Indien uw hond in de thuissituatie vers vlees (diepvries) krijgt, is de overschakeling naar gewoon brok vrij groot. Daarom bieden wij onze pensiongasten graag de mogelijkheid om tijdens hun verblijf bij ons hun vers vlees te blijven eten. Bij het meenemen is het belangrijk dat het vers vlees goed verpakt is en dat u afsluitbare bakjes mee geeft, zodat wij het eventuele geopende vlees op de juiste manier kunnen bewaren. Wel zijn wij genoodzaakt om hier een kleine vergoeding voor te vragen, de extra kosten hiervan bedragen €0,50 per dag extra op de geldende tarieven.

bottom of page