top of page

VERZORGING

HOND

Iedere hond zijn eigen verzorgingsplan

In de loop der jaren zijn er verschillende rassen ontstaan met ieder hun eigen kenmerken en behoeftes. Jong of oud, ras of geen ras, geen een hond is hetzelfde en daarom vinden wij het belangrijk om iedere pensiongast van een eigen verzorgingsplan te voorzien. Het verzorgingsplan bestaat niet alleen uit de verzorging van de vacht en de voeding, het draait om specifieke aspecten die vragen om extra aandacht. Hierbij kunnen we onder andere denken aan bepaalde angsten, ouderdomskwaaltjes of medische problemen. 

 

Dankzij ons verzorgingsplan kunnen wij er samen voor zorgen dat uw hond een heerlijke zorgeloze tijd bij ons heeft.

Bijzondere zorg

Pensiongasten die extra zorg nodig hebben verwelkomen wij graag in ons pension! Dankzij een achtergrond aan veterinaire kennis kunnen wij uw viervoeter een gepaste verzorging op maat aanbieden en weten we met welke aspecten we extra rekening moeten houden. Heeft uw hond bijzondere zorg nodig, dan horen we dat graag. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we aan alle aspecten aandacht besteden om het verblijf van uw trouwe viervoeter tot in de puntjes te kunnen verzorgen.

Houd ons op de hoogte

Wanneer uw hond weer naar huis gaat blijven wij graag betrokken. Het is voor ons namelijk van groot belang om na thuiskomst van onze pensiongasten te horen hoe het met ze gaat. Heeft u opmerkingen of vragen na thuiskomst, dan staan wij u graag te woord.

bottom of page